TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE

Comunicarea în mediul on-line reprezintă una dintre cele mai rapide modalități de a păstra legătura direct și rapid cu clienții și partenerii noștri.  Unele dintre aspectele cele mai importante ale serviciilor pe care le oferim  sunt protejarea datelor personale ale clienților noștri și faptul că ne angajăm cu fermitate să ne îndeplinim angajamentele cu cel mai înalt grad de profesionalism.

Începând cu data de 08 martie 2021 SC ARES PETER GRUP S.R.L. (denumită în  continuare APG) înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr.J08/1857/2021, CUI RO43942010, va adopta regulamentul UE 2016/679. Cunoscută ca și GDPR (General Data Protection Regulation) sau Regulamentul general privind protecția datelor personale, această măsură va intra în vigoare  în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Vă asigurăm că APG va continua să prelucreze datele furnizate de clienții săi  doar în scopuri bine definite, precum livrarea de informații despre noile servicii disponibile, transmiterea de oferte personalizate și pentru păstrarea unei relații cât mai bune cu clienții săi.

Foarte important de reținut! Informațiile cu caracter personal colectate de APG NU SUNT TRANSMISE către o terță persoană. Acestea vor fi folosite strict  în scopurile enumerate la paragraful anterior.

Contractul dintre noi

1. ARES PETER GRUP trebuie să primească plata întregului preț pentru bunurile pe care le comandați înainte ca comanda dvs. să poată fi procesată. Plata prețului anunțat va fi efectuată prin sistemele de plata puse la dispozitie prin intermediul site-ului web. Încărcarea metodei de plată nu înseamnă că o comandă a fost acceptată de ARES PETER GRUP. După procesarea plății, ARES PETER GRUP vă va confirma că a primit comanda dvs., trimițându-vă un e-mail la adresa de e-mail pe care o furnizați. E-mailul va include numele dvs., numărul comenzii și prețul total perceput. Acceptarea comenzii de către ARES PETER GRUP (ceea ce se va întâmpla atunci când ARES PETER GRUP va expedia comanda  dvs.) aduce în existență un contract obligatoriu juridic între noi în aceste  condiții. Orice termen dorit să fie impus de dvs. în comanda dvs. nu va face parte din contract.

2. ARES PETER GRUP nu va procesa nicio comandă în caz de erori sau inexactități cu  privire la bunurile (inclusiv prețul publicitar al bunurilor) care apar pe site-ul  nostru web. Dacă se descoperă o eroare sau o inexactitate în  ceea ce privește prețul publicitar al bunurilor pe care le-ați comandat, vă vom contacta cât mai curând posibil prin e-mail și ne vom rezerva dreptul de a anula comanda.

3. Acest site web este strict pentru uz personal și necomercial. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul web în scopuri comerciale sau comerciale sau să plasați comenzi care vor fi sau vor fi vândute unei terțe părți. Dacă sunteți suspectat că utilizați site-ul web în oricare dintre aceste moduri, ne rezervăm  dreptul de a ne retrage din orice contract (e) relevant (e) și de a anula comenzi.