Dreptul dvs. de anulare

1. Dacă sunteți o persoană fizică și nu cumpărați bunuri în numele unei companii, vă puteți anula comanda fără a oferi niciun motiv în termen de 14  zile de la ziua în care primiți articolele (sau ultimul articol dacă au fost expediate separat) . Trebuie să ne anunțați anularea. Ne puteți notifica prin formularul nostru de contact online sau prin e-mail contact@calindonca.ro.

2. Pachetul trebuie trimis după primire, în ambalajul original și sigilat,  așa cum a fost predat de către serviciul de curierat clientului. Dacă pachetul este desigilat, veți pierde dreptul de returnare.

3. Veți fi responsabil pentru costul returnării articolului către noi, cu excepția cazului în care vi l-am livrat din greșeală sau este defect. Trebuie să ne  trimiteți articolul înapoi în cel mult 14 zile din ziua în care ne-ați notificat  anularea, urmând instrucțiunile pe care vi le transmitem telefonic sau prin email.

4. Vom rambursa prețul articolului nu mai târziu de 14 zile din ziua în care primim articolul înapoi de la dvs. sau, dacă este mai devreme, în ziua în care ne furnizați dovezi acceptabile în mod rezonabil că ați trimis articolul înapoi . Vă vom rambursa prin aceleași mijloace de plată pe care le-ați folosit pentru efectuarea achiziției.